گفتوگوی سلام سربدار با انسیهسادات طبسی، بانوی موفق و انقلابی سبزواری
بانویی که عمر خود را وقف تربیت جوانان انقلابی کرد!
بهناز مظلومی - افسانه جانفزا
شنبه ۲۵ بهمن ۱۳۹۹ ساعت ۱۸:۲۶
انسیه سادات طبسی یکی از فرهنگیان پرانرژی و دغدغهمند و انقلابی شهرستان سبزوار است که از همان کودکی در مسیر انقلاب قرار گرفت و طی سالها و با تلاش بیوقفه توانسته است در جذب و تربیت انقلابی دانشآموزان و دانشجویان، بسیار موفق عمل کند و در تغییر مسیر بسیاری از دانشآموزان و دانشجویان خود به جاده انقلاب سهم بسزایی داشته است.
از پاشیدن گل و گلاب تا پشتیبانی جنگ کلاس سوم ابتدایی بودم که انقلاب شد. ما مردم انقلابی طبس در آن روزها به روی پشتبام میرفتیم و برای تشویق و استقبال از تظاهرکنندگانی که از شهر بازمیگشتند روی سرشان گل و گلاب و نقل میپاشیدیم. این نقطه آغاز فعالیتهای انقلابی من بود. در سالهای جنگ نیز در مدرسه و با کمک مربی پرورشیمان برای رزمندهها شال و کلاه میبافتیم. همچنین قلکهایمان را با عشق تقدیم جبههها میکردیم.
عشقی که خستگی نمیشناخت از همان سال ۷۱ که در دانشگاه تربیتمعلم (حکیم سبزواری) پذیرفته شدم فکرها و برنامههایی در سرم بود. فکرها و برنامههایی که سرمنشا آن معلم پرورشیمان در سالهای جنگ بود. میخواستم ادامه دهنده راه انقلاب و مربیان پرورشی دهه ۶۰ باشم. چه در سالهایی که به عنوان مربی پرورشی در آموزشوپرورش خدمت میکردم، چه از سال ۸۰ که در دانشکده فنی بقیهالله به عنوان کارشناس فرهنگی جذب شدم و چه سالهای بعد که ریاست اداره امور فرهنگی و فوق برنامه دانشکده به من واگذار شد، هیچ چیز پای دونده مرا برای پرورش نیروی انقلابی سست نکرد. اصلا خستگی برایم معنایی نداشت. من عاشق شغلم بودم و شبانه روز برای رسیدن به هدفم در تکاپو بودم. از آموزشهای نظامی گرفته تا اردوهای بیوقفه بچهها برای مسابقات فرهنگی و علمی، همه را با عشق میرفتم. در این راه پدرومادرم هم حمایت بینظیری داشتند. البته بعد از ازدواج هم همدلی و همراهی همسرم باعث شد فعالیتهایم به همان کیفیت قبل مستدام بماند. حتی حالا که بازنشسته شدهام باز هم آراموقرار ندارم و کماکان در ارتباطی که با دانشجویان سابقم دارم آنها را به مطالعه و فعالیتهای انقلابی خصوصا در فضای مجازی تشویق میکنم، چرا که مقام معظم رهبری امروزه فضای سایبری را خط مقدم جبههها معرفی فرمودهاند.
وقتی عشق به امام زمان(عج) در کارها نفوذ کند! ما یک کانون مهدویت در دانشگاه زدیم و فعالیتهای خیلی خوبی در حوزه معرفی امام زمان(عج) به دانشجوها داشتیم. ارتباط با امام زمان در بین دانشجوها عالی شده و عشق به امام زمان در تمام فعالیتهای مجموعه نفوذ کرده بود. این باعث شد که علاوه بر اثرات و برکاتی در روحیه خود دانشجوها داشت و آنها را نمازشبخوان کرده بود دانشکده نیز با حداقل بودجه و امکانات مقام اول کشوری را در بین دانشکدههای فنی سراسر کشور در فعالیتهای فرهنگی کسب کند که این موجب حیرت مسئولین شده بود.
من مسلمانزاده بودم ولی با تحقیق اسلام آوردم از نظر من اولین و مهمترین ویژگی یک زن انقلابی، رهرویی از ولایت و رهبری است. بعد از آن باید اعتقاداتمان مستند و محکم باشد و خوب برایشان تحقیق کرده باشیم. این جمله آیتالله حسنزادهآملی خیلی قابل تامل است که میفرمایند: «من مسلمان زاده بودم ولی با تحقیق اسلام آوردم.» یعنی حتی دینمان هم باید با اطلاعات کامل باشد و این مهم محقق نمیشود مگر با مطالعه بسیار. چرا که در این زمانه که اسلام و انقلاب دائم مورد هجمه دشمنان داخل و خارج است، اگر ما اطلاعات کامل و دقیق نداشته باشیم نمیتوانیم از اعتقاداتمان دفاع کنیم. خود من تا کنون حدود ۲۰ هزار جلد کتاب مطالعه کردهام و این فرهنگ کتابخوانی از همان سالهای دبستان که مطالعه در بین مردم خیلی رایج نبود در من نفوذ کرده بود و الحمدلله تا الان ادامه داشته است. توصیه من به جوانان انقلابی مطالعه بسیار و تسلط به فناوری های نوین است که در پیشرفت آنها نقش بسزایی دارد.